M
OM OSS

I Mellansverige finns de perfekta förutsättningarna för dig som arbetar med e-handel

Samverkan skapar goda förutsättningar

Företagarföreningar runt om i landet lockar ständigt till sig företagare som söker nätverk och organisationer i sin närhet. Att finna en gemenskap med likasinnade är viktigt och skapar en trygghetskänsla.

Många nystartade företag och inte sällan små företag, upplever att de får stöd och hjälp i sina nätverk. Det finns oftast mängder av kunskap och erfarenheter, både bra och dåliga, som man som ny eller liten företagare kan dra nytta av. I dessa föreningar och nätverk finns ofta även möjligheten att få råd i avtalsfrågor, se utvecklingsmöjligheter och på så sätt kunna stärka sin egen position på marknaden.

Mellansveriges E-handelscentrum är just en sådan förening. I vårt nätverk finns redan flera etablerade e-handlare med både stora och små volymer. Vi vill självklart bli flera och på så sätt få ett ännu starkare och bredare samarbete. 

Genom att skapa bra förutsättningar för nyetableringar och stärka de företag som redan har en tryggad ställning på marknaden, hoppas vi på fler verksamheter inom e-handel i regionen.

Läs mer om hur allting började!

 

Stäng meny